ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Yücel: ''İnsanlarımız her şeyin en iyisine layık''

Kaymakam Yücel: ''İnsanlarımız her şeyin en iyisine layık''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Yücel: ''İnsanlarımız her şeyin en iyisine layık''

Türkiye’de ilk kez Karşıyaka’da düzenlenen kamu ile özel kurum ve kuruluş yöneticilerini bir araya getiren aylık toplantıda konuşan Kaymakam Yücel “İnsanlarımız her şeyin en iyisine layık” dedi.

Karşıyaka’da 6 yıldır sürdürülen Karşıyaka’daki kamu ile özel kurum ve kuruluş yöneticilerini bir araya getiren aylık sabah kahvaltıda buluşma toplantısında, sorunlu kişiler ile daha hassas ve sabırlı davranılması, referandum süreci ile ilgili yapılan ve yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel toplantıda yaptığı konuşmada, toplantıya ev sahipliği yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel’e teşekkür ederek şunları söyledi. “Bizler kamu hizmetkarları olarak her şeyin en iyisine layık insanlarımıza, kulvar ve seviyelerimizde hizmetler vermeye bu toplantılardan aldığımız enerji ile devam edeceğiz.

Dünya ve ülkemiz şartları, bizlerin vermiş olduğu hizmetleri de etkiliyor. Şahıslarımız ve mahiyetimizdeki ve birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız marifeti ile bu şartların farkında olarak ya da dikkat ederek hep birlikte çalışmalarımızı sürdürmeliyiz.

Ülkemiz referandum dolaysı ile yine seçim ortamı sathı mahalline girdi.  Geçtiğimiz günlerde saygıdeğer parti başkanları ile birlikte yaptığımız toplantıda gayet güzel, Karşıyaka’ya yaraşır, Karşıyaka’ya yakışır bir anlayış ve saygınlık ölçüsünde bu süreci yönlendirme kararları aldık. Bu kararlar harfiyen yerine getiriliyor. Bu konuda en ufak bir tereddütlümüz yok.

Normal şartlarda işleri görülmesi gereken kişiler, işlerini görüp gidiyorlar. Pürüzlü veya özel olarak ilgilenilmesi gereken vakalar noktasında, arkadaşlarımızın bu durumda biraz daha soğukkanlı, sabırlı ve hassasiyet göstermeleri faydalı olur.”

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ev sahipliğinde Karşıyaka Öğretmenler Evinde gerçekleşen toplantıya, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Bilgin, Medikal Park Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, Karşıyaka Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, Nüfus Müdürü Derya Çıngıl, Karşıyaka Ağız Diş Sağlığı Merkezi Yöneticisi Dt. Yıldızhan Altınışık, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Hüseyin Furtana,  İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli, SGK Şube Müdürü Tuncel Dağdelen, Toplum Merkezi Başkanı Dr. İlhan Gürbüz,  Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel, PTT Yalı Şubesi Müdürü Nihat Candoğan, Türk Telekom Müdürü Mehmet Yüksel, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Semra Demir, İZSU Karşıyaka Şube Müdürü İlhan Gökdeniz , İlçe Gençlik Spor Müdürü Musa Yelek, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Karaman, Tapu Müdürü Erhan Sakarya, Öğretmenevi Müdürü İsmail Çam, SYDV  Müdürü Muhittin Edirne,  KASİAD Başkanı Süleyman Özsakallı, Halk Bankası Çarşı Şube Müdürü Burçin Hızlı Kahraman, Vakıfbank Şube Müdürü Hakan Günay, İşadamı Mehmet Çelebi, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Bostanlıspor Kulübü ve B.A.D. Başkanı, Gazeteci Avni Erboy, KÇÜ Genel Sekreteri Nurettin Memur katıldı. Ege Serbest Bölge Müdürü Şenay Satoğlu ise ilk kez misafir olarak toplantıda bulundu.

Toplantıya katılanlara Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde eğitim gören 23 yaş üstü özel çocukların hazırladığı el ürünü hediyeler dağıtıldı.



Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Parti'den Alaybey Mahalle Muhtarına ziyaret
Sonraki Haber Kaf Kaf, Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ı konuk ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?