ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam ve İl Emniyet Müdürü minikler ile pedal çevirdi

Kaymakam ve İl Emniyet Müdürü minikler ile pedal çevirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam ve İl Emniyet Müdürü minikler ile pedal çevirdi

Karşıyaka Şehit Astsubay Hilmi Öz ilkokulunda Bisiklet Eğitim Kartını alan minikler, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel ve İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın ile birlikte pedal çevirdi.

Karşıyaka Şehit Astsubay Hilmi Öz ilkokulunda “Mini Pedal” projesi ile İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ile İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği Bisikletli Trafik Polisi Tim amirliği personeli tarafından beden eğitimi derslerinde 650 öğrenciye yaya eğitimi, bisiklet eğitimi ve güvenli seyahat eğitimi verildi. Eğitimin sonunda 'Bisiklet Eğitim Kartı' verme töreni geçekleştirildi.

Törene; Kaymakamı Sadettin Yücel ve İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürü Metin Esen, Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli Müdür, Amir, Komiser ve Polis Memurları ile öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından okul halk dansları zeybek ve bale gösterisi yapıldı. İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın bir konuşma yapttı.1-D sınıfı öğrencilerden Bilge Ercan, Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın öğrencilere hitaben yazdığı mektubu okudu.

İl Emniyet Müdürü Aşkın, örnek davranış oluşturması açısından projenin önemine dikkat çekerek, katkıda bulunan herkese teşekkür etti. Uyarıcı, eğitici toplumun bilinçlenmesine katkı sağlayıcı çalışmalar yaptıklarını, bu çalışmaların, emeğin toplum için, birey için, geleceğimiz için olduğunu belirtti. Şunları söyledi “Şehirler artan nüfus sayısı ve buna paralel artan araç sayısı ile trafikte ciddi sorunlar yaşanmaya başladı. Bizim en önemli sorunumuz trafik kazalarında meydana gelen ölümler, yaralanmalar ve ülkemizin milli servetini trafik kazaları ile heba olması yok olması.2018 de bütün Türkiye’de en çok trafik kazasında azalma İzmir oldu. 2018’in ilk 5 ayında trafik kazalarında ölümde kent merkezinde yüzde 75 azalma oldu. İzmir’de çalışan bütün polislerimiz trafik konusunda ciddi duyarlılık gösterdi. Bu sayede trafik kazalarından kaynaklanan ölümler ve yaralanalar ciddi şekilde azaldı. Hiçbir çocuğumuzun, gencimizin, yaşlımızın trafik kazalarında hayatını kaybetmemesi için çalışıyoruz.”

Daha sonra İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın 'Bisiklet Eğitim Kartı' almaya hak kazanan öğrencilere kartlarını, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel’de Okul müdürü Fatma İslamoğlu’na teşekkür belgesi verdi.

Törenin ardından Kaymakam Yücel ve İl Emniyet Müdürü Aşkın'da kasklarını giyerek öğrencilerle birlikte bisiklete bindi ve okulun etrafında dolaştılar..

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özel çocuklardan özel projeler...
Sonraki Haber Benim de bir annem vardı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?