ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Özkan Demir göreve başladı

Kaymakam Özkan Demir göreve başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Özkan Demir göreve başladı

Karşıyaka Kaymakamlığına atanan Özkan Demir göreve başladı.

Bugün göreve başlayan Kaymakam Demir Karşıyaka ve Karşıyakalıya hizmet etmekten büyük memnuniyet duyacağını belirterek şunları söyledi. “Aydın’da görev yaptığım sürelerde Karşıyaka’ya geldiğim oldu. Karşıyaka’yı bilirim. Memleketimizin müstesna yerlerinden birinde hizmet etmek gurur verici. Karşıyaka ailesinin bir ferdi olarak hizmet etmeye geldim…”

Cumhurbaşkanlığının 2022/392 kararı ile yayımlanan yaz kararnamesinde Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’ın Aydın Vali Yardımcılığına atanmış, Karşıyaka Kaymakamlığına ise Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Özkan Demir atanmıştı.

Kaymakam Özkan Demir 1972 yılında Ankara'da doğdu. İlk Orta ve Lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1996 yılında mezun oldu. Aynı yıl Kaymakamlık mesleğine başladı. Sırasıyla Aydın-Karpuzlu, Malatya-Arguvan Kaymakamlığı; Tunceli Vali Yardımcılığı, Sinop-Türkeli, Trabzon-Çarşıbaşı ve Aydın-Çine İlçesi Elbistan Kaymakamlıklarında bulundu.
Evli ve 2 çocuk babası olan Demir, İngilizce biliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor'a Masa Tenisinde Üçüncülük geldi
Sonraki Haber Bostanlıspor KKTC’de…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?