ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor KKTC’de…

Bostanlıspor KKTC’de…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor KKTC’de…

Bostanlıspor Oryantiring takımı, yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde kampa girdi.

KKTC’de yapılacak oryantiring yarışmasına katılacak olan ekip sabah uçağı ile Lefkoşa’ya geldi ve özel bir araçla kamp yapacakları KKTC Kıbrıs Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’nın Esentepe Bölgesindeki yazlık dinlenme ve eğitim tesislerine geçerek, kampa çekildi. 
Yol yorgunluğunu Akdeniz’in berrak sularında girerek gideren Bostanlısporlu oryantiringciler akşam daha sonra antrenör Harun Altun yönetiminde antrenman yaptı. 
Akşam Girne’yi gezecek olan ekip, yarın Lefkoşa’yı gezecek ve öğle yemeğinde de Lefkoşa’da Sicil Savunma Teşkilat Başkanlığının konuğu olarak tesislerinde ağırlanacak. Kafile yemek sonrası Lefkoşa’da görülmesi gereken yerleri gezecek.
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, Adnan Menderes Hava Limanında TAV İşletme Müdürü Bostanlıspor Futbol Şube Başkanı Tayfun Sezer’in kafile ile ilgilendiğini ifade ederek “Lefkoşa Ercan Havaalanında da bizi karşılayan  Menteş Pınardan ilgilendi ve tesislere kadar eşlik etti. KKTC HİS Federasyonu Başkanı Hasan Senin başta olmak üzere herkese teşekkür ederiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Özkan Demir göreve başladı
Sonraki Haber Kahramanlık destanı: 30 Ağustos

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?