ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Demir Polis Haftası'nı kutladı

Kaymakam Demir Polis Haftası'nı kutladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Demir Polis Haftası'nı kutladı

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek polis haftasını kutladı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178'inci yıl dönümü kutlanıyor. Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178'inci yıl dönümü kutlamaları ülke genelinde, 10-14 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178'inci yıl dönümü ve  Polis Haftası nedeniyle Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San ve İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu ve görevli emniyet mensuplarının Polis Haftasını kutladı.
Kaymakam Demir "Ülkemizdeki huzur ve güvenliğin teminatı, her koşulda özveriyle görevinin başında olan Polis Teşkilatımızın, 178. kuruluş yıl dönümünü kutluyor; kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Tüm polislerimizin Polis Haftası kutlu olsun!" dedi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Babasının boyalarıyla sergi açtı
Sonraki Haber İZDENİZ’den 7 milyon TL’lik tasarruf

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?