ANA SAYFA > İZMİR > İZDENİZ’den 7 milyon TL’lik tasarruf

İZDENİZ’den 7 milyon TL’lik tasarruf

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZDENİZ’den 7 milyon TL’lik tasarruf

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü, 2023 yılında gemilerinin bakımını İzmir’de yapacak. Önceki yıllarda İstanbul’da yapılan bakımların İzmir’e alınmasıyla 7 milyon TL tasarruf sağlanacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ Genel Müdürlüğü, bünyesinde yaptığı atılımlarla İzmirliye daha iyi hizmet verirken bir yandan da tasarrufa yönelik adımlar atıyor. 2021 yılına kadar İstanbul’da yapılan planlı bakım ve onarım işlemlerinin İzmir’deki Alaybey Tersanesi’ne alınması sayesinde yol masrafı, personel giderleri, atölye imkanları gibi gider kalemlerinin önüne geçildi. Böylelikle İZDENİZ, 2023 yılında en az 7 milyon TL’nin üzerinde tasarruf sağlayacak.
 
Sırayla havuza alınacak
Yürütülen çalışmayla 2023 yılında İZDENİZ bünyesinde görev yapan 9 gemi sırayla karaya alınacak. Toplam 130 gün havuzda kalacak gemiler, bakım ve onarımlarının ardından hizmete geri dönecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Demir Polis Haftası'nı kutladı
Sonraki Haber Karşıyaka'da takside uyuşturucu yakalandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?