ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Çalışır'dan Kızılay Karşıyaka ekibine teşekkür

Kaymakam Çalışır'dan Kızılay Karşıyaka ekibine teşekkür

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Çalışır'dan Kızılay Karşıyaka ekibine teşekkür

Karşıyaka'da zor anlarda bulunanların yardımına anında yetişen ve bu konuda Türkiye'ye de örnek olan Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi'nin bugün saha çalışmasına çıkacak ekibini sürpriz bir ziyaret sevindirdi.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve beraberindeki denetleme ekibi, korona virüs tedbir amaçlı kısıtlama günlerinde sokağa çıkamayan vatandaşımıza yardım ve desteklerini aralıksız sürdüren Türk Kızılay'ı Karşıyaka Şubesi başkan ve ekibine saha çalışmalarından önce sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 
Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz'den çalışmalarla ilgili bilgi maldı. Kaymakam Çalışır, Kızılay Karşıyaka başkanı ve ekibine teşekkür etti. 
Kaymakam Çalışır Başkan Karadeniz ile de sahaya inmeden önce değerlendirmelerde bulundu.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Çalışır'dan hafta sonu denetlemesi
Sonraki Haber Cezayir: Özgüvenimizi yükseltmek zorundayız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?