ANA SAYFA > EĞİTİM > Kaymakam Çalışır okul gezilerini sürdürüyor

Kaymakam Çalışır okul gezilerini sürdürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Çalışır okul gezilerini sürdürüyor

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu ile Karşıyaka’daki okullara gezilerini sürdürüyor.

Okul gezilerinde okuldaki yönetici, öğretmen ve öğrenciler ile sohbet eden Kaymakam Çalışır ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu Karşıyaka’da uğranılmadık okul bırakmayacak.

Kaymakam Çalışır’ın okullardaki öğretmenler odasında öğretmenler ile sohbeti öğretmenler tarafından ilgi ile karşılandı.
Beden eğitimi dersinde olan öğrenciler ve okulda bekleyen veliler ile de sohbet ederek sorunları dinleyen Kaymakam Çalışır “’Makamın ve evimin kapısı size açık, her zaman sizi dinlemeye beklerim. Projelerinizde her zaman yanınızda ve destekçinizim. ” dedi.

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu’nu ziyaretlerinde Karşıyaka Selçuk Yaşar Alaybey Ortaokulu Müdürü Abdullah Aycan, Fevzi Paşa Ortaokulu Müdürü Sedat Kale, Türkbirliği İlkokulu Müdürü Affan Arif Erol karşıladı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Savaş gemileri ziyarete açılıyor
Sonraki Haber İzmirli STK’lara devlet destekleri anlatıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?