ANA SAYFA > GÜNDEM > Kaymakam Çalışır, eğitim sendikası yöneticileri ile bir araya geldi

Kaymakam Çalışır, eğitim sendikası yöneticileri ile bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaymakam Çalışır, eğitim sendikası yöneticileri ile bir araya geldi

Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu Karşıyaka’da bulunan eğitim iş kolundaki sendika temsilcileri ile bir araya geldi.

Eğitim-öğretimimde de Karşıyaka’da farkındalık oluşturmak için yapılan çalışmaların bir parçası olan toplantıda sendika yöneticilerinin görüşleri alınıyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, şube müdürleri Mehtap Gemici,  İlhami Dağlargüler, Hüseyin Furtana, Hasan Ayar, Recep Gençay, Eğitim Sen 2 nolu Şube Başkanı Hasan Ali Kılıç, Eğitim İş 3nolu Şube Başkanı Hüseyin Çalışkan, Türk Eğitim Sen 2nolu Şube Başkanı İrfan Toksoy, başkan yardımcısı Kemal Bakır, Eğitim Birsen Karşıyaka Şube Başkanı Ali Bilgiç ve dört sendikanın yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Karşıyaka’daki eğitim sorunlarının tartışıldığı, çözüm önerilerinin de sunulduğu toplantının belli zamanlarda tekrarlanacağı belirtildi.

Toplantı sorunların çözümüne büyük katkı sağlayacak

Sendika temsilcileri ise bu toplantının düzenlenmesinin, eğitimdeki sorunların çözümünde iyi niyeti gösterdiğini, diğer ilçelere göre Karşıyaka’nın her konuda olduğu gibi eğitimde de farklı olduğunu, öğretmenlerin moral ve motivasyona ihtiyaç duyduklarını belirterek, bu toplantıların tekrarlanmasının sorunların çözümüne büyük katkı sağlayacağını söylediler.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı Vapur İskelesi'nde tavan çöktü!
Sonraki Haber EÜ Karşıyaka Sağlık Yerleşkesi'ni Meclis Başkanı Yıldırım açacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?