ANA SAYFA > GÜNDEM > Bostanlı Vapur İskelesi'nde tavan çöktü!

Bostanlı Vapur İskelesi'nde tavan çöktü!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlı Vapur İskelesi'nde tavan çöktü!

Bostanlı vapur iskelesi'nde Pasaport – Alsancak giriş bölümünün tavanında yer alan kartonpiyerlerin çöktü... Fazla yolcu olmaması muhtemel bir faciayı önledi. 2 bayan yolcuya isabet eden parçalar yaralanmaya neden olmadı.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda tavandan düşen kartonpiyer parçaları korku ve paniğe neden oldu.
İZDENİZ'den yapılan açıklamaya göre suçlu üst katlardaki kiracılar.
Açıklama şöyle:
"Bostanlı, Karşıyaka, Güzelbahçe gibi tüm iskeleler Türkiye Denizcilik İşletmeleri’ne ait ve hem vapur iskelesi hem de üzerinde yer alan birçok işletme orada kiracı. Üst katlarda yer alan mekanların tahliyesine karar verildi. Bunun üzerine işletme sahipleri eşyalarını taşırken zeminin zarar görmesine neden oldu. Zeminde oluşan zarar sebebiyle dehlizlerden giren sular buralarda birikerek Bostanlı İskelenin kartonpiyerlerinin patlamasına sebep oldu."

Olay sırasında iki kadın yolcunun üzerine kartonpiyer parçalarının düştüğünü ancak tüm sağlık kontrollerinin yapıldığını ve yaralanan kimsenin olmadığını söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Durak: Büyükşehir Belediye Başkanlığına varım...
Sonraki Haber Kaymakam Çalışır, eğitim sendikası yöneticileri ile bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?