ANA SAYFA > GÜNDEM > Kâtip Çelebi Üniversitesi ADT, Atatürkçü gençliği buluşturdu

Kâtip Çelebi Üniversitesi ADT, Atatürkçü gençliği buluşturdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kâtip Çelebi Üniversitesi ADT, Atatürkçü gençliği buluşturdu

Kâtip Çelebi Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu(ADT), tanışma kahvaltısı ile Atatürkçü gençliği bir araya getirdi.

Karşıyaka Galata Çaycısı'ndaki kahvaltıda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesinde yapılacak olan etkinlikler konuşuldu. Kâtip Çelebi ADT Başkanı Mehmetcan Çiftçi “Türkiye'nin içinde bulunduğu süreçte 29 Ekim'de meydanlara çıkmak Atatürk gençliği için şarttır” dedi.

29 Ekim’de meydanlarda olacaklar

Tanışma kahvaltısında bir araya gelen Atatürkçü gençlik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu olarak düzenleyecekleri etkinlikleri masaya yatırdı. Belgesel, film gösterimleri ile 29 Ekim öncesi etkinlikler yapacak olan Atatürkçü Düşünce Topluluğu Başkanı Mehmetcan Çiftçi, “Türkiye'nin içinde bulunduğu süreçte 29 Ekim'de meydanlara çıkmak Atatürk gençliği için şarttır” diyerek 29 Ekim’de yürüyüşe katılmak gerektiğini vurguladı.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf, filede Rota'yı devirdi
Sonraki Haber Parkta tabanca ile intihar etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?