ANA SAYFA > EKONOMİ > KASİAD ve BESİAD üyelerine yeniden yapılandırma anlatıldı

KASİAD ve BESİAD üyelerine yeniden yapılandırma anlatıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KASİAD ve BESİAD üyelerine yeniden yapılandırma anlatıldı

KASİAD ve BESİAD Üyeleri “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanunun” uygulanması ile ilgili bilgileri yetkililerden dinledi.

KASİAD (Karşıyaka Sanayici ve İş Adamları Derneği) ve BESİAD (Bostanlı Sanayici ve İş Adamları Derneği) üyeleri için Karşıyaka Belediyesi Çarşı Kültür Merkezi’nde düzenlediği “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanunun” uygulanması ile ilgili Karşıyaka SGK Şube Müdürü Tuncel Dağdelen ve Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Zakir Kılıç’ı konuk etti.

Karşıyaka SGK şubesinden Sevil Abacı tarafından konu ile ilgili bir sunum yapıldı.

Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Zakir Kılıç ve  Karşıyaka SGK Şube Müdürü Tuncel Dağdelen uygulama hakkında açıklamalarda bulunduktan sonra katılımcıların sorularını cevapladılar.

Bilgilendirme toplantısına KASİAD başkanı Süleyman Özsakallı, BESİAD Başkanı Altuğ Algür, Karşıyaka SGK Şube Müdürü Tuncel Dağdelen ve Karşıyaka Vergi Dairesi Müdürü Zakir Kılıç, dernek yöneticileri, üyeler ve kurum çalışanları katıldı.

KASİAD başkanı Süleyman Özsakallı ve BESİAD Başkanı Altuğ Algür toplantının çok yararlı olduğunu belirterek, açıklamalar için kurum müdür ve personellerine teşekkür etti. Üyelerini gerekli konularda bilgilendirmek için çalışmalarının süreceğini söylediler.

6736 sayılı Kanun uygulamasından yararlanma tarihinin son günü olan 31 Ekim tarihi de bakanlar kurulu tarafından 25 Kasım’a uzatıldı.

“Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 6736 sayılı Kanunun” her türlü vergi ve vergi cezaları, gecikme faizleri ve zamları, gümrük vergileri, trafik, askerlik, nüfus, seçim, karayolu geçiş ücreti RTÜK idari para cezaları, YURT-KUR öğrenim ve katkı kredisi borçları, SGK ve belediyelere borçlar düzenleme kapsamında yer alıyor.

Borçlar peşin ödemenin yanı sıra iki aylık dönemler halinde ödenebilecek. 6 taksit (12 ay), 9 taksit (18 ay), 12 taksit (24 ay), 18 taksit 36 ay vade ile ödeme yapılabilecek.

Borçların bir takvim yılı içerisinde, ilk iki taksitin süresinde ödenmemesi veya eksik ödenmesi durumunda yapılandırma hakkı kaybedilecek.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirim Kart başvuru süresi 1 ay uzatıldı
Sonraki Haber Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şubesinden Altyapıya Büyük Yatırım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?