ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'yı önce hakem sonra Menemen'in yedekleri yaktı!..

Karşıyaka'yı önce hakem sonra Menemen'in yedekleri yaktı!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'yı önce hakem sonra Menemen'in yedekleri yaktı!..

Hakemin kötü yönetim gösterdiği, bir penaltı kaçıran Karşıyaka 1-0 öne geçtiği Menemenspor maçını son 9 dakikada kaybetti: 2-1.

Karşıyaka'da Can 33. dakikada bir penaltı vuruşundan faydalanamadı.
68. dakikada Cenk Özbay'ın attığı golle 1-0 öne geçen Karşıyaka, zirve yarışından kopmamak için mücadele eden rakibinin yedeklerden oyuna giren Ahmet Arı'nın 81, Mustafa Şen'in 90. dakikada attığı gollere mani olamayınca maçı 2-1 kaybetti ve zirve yarışında yara aldı.
90. dakikada Menemen Belediyespor'a galibiyet getiren golde Ertuğrul'un ceza sahası sağ çaprazında sıfıra kadar inerek yaptığı orta kale önündeki karambolden dönüp yine aynı futbolcunun önünde kaldı. Yardımcı Hakem Kadir Kantekin bu esnada ofsayt bayrağını kaldırdı. Karşıyakalı futbolcular ofsayt gerekçesiyle durup hakem Erkan Özdamar'a baktı. Menemen Belediyesporlu Mustafa ise Ertuğrul'un çıkardığı topu bomboş kaleye yolladı. Bu esnada hakem Özdamar golü verip santrayı gösterirken yardımcı hakem de santra çizgisine koştu. Yeşil kırmızılı futbolcular ile teknik heyetin dakikalarca itirazı gol kararını değiştirmeyince maç 2-1 konuk ekip lehine sonuçlandı.
Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmayı çok sayıda Karşıyaka taraftarı hatıra biletleriyle izledi. İzleyenler arasında Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da vardı.
Maçtan sonra hakemlere tepki göstererek sahaya atlayan 2 Karşıyaka taraftarı emniyet güçleri tarafından engellendi.

Stat: İzmir Atatürk
Hakemler: Erkan Özdamar, Kadir Kantekin, Cengizhan Öztürk
Karşıyaka: Erhan, Cenk, Mustafa, Muhammet Fatih (Dk. 80 Abdulhamit), Ali, Can, Tayfun, Metin, Okan (Dk. 70 Mahmut), Tugay, Anıl   
Menemen Belediyespor: Amir, Mehmet Tayfun (Dk. 78 Ahmet), Veli, Efe, Mert Hakan, Yasin, Murat, Erman (Dk. 58 Mustafa), Ertuğrul, Abdullah, Gökhan (Dk. 67 Tayfur Emre)     
Goller: Dk. 68 Cenk (Karşıyaka), Dk. 81 Ahmet, Dk. 90 Mustafa (Menemen Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 18 Mustafa Aşan, Dk. 40 Tayfun Pektürk, Dk. 45 Muhammet Fatih, Dk. 90+2 Abdulhamit (Karşıyaka), Dk. 48 Mehmet Tayfun, Dk. 83 Mustafa (Menemen Belediyespor)

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'dan örnek hareket
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın Daçka'ya gücü yetmedi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?