ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya yeni Gençlik Spor İlçe Müdürü...

Karşıyaka'ya yeni Gençlik Spor İlçe Müdürü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya yeni Gençlik Spor İlçe Müdürü...

Karşıyaka Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünü uzun süredir başarılı bir şekilde sürdüren Musa Yelek'in Gençlik Spor İl Müdürlüğünde uzman kadrosu ataması nedeniyle boşalan Karşıyaka İlçe Spor Müdürlüğüne atama yapıldı.

Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak, Manisa Gençlik Spor İl Müdürlüğü şube müdürü kadrosundan atanan Hüseyin Hamurcu bugün görevini Musa Yelek'ten teslim aldı. 
Karşıyaka'da başarılı  çalışmaları, sporcu ve velileriyle iyi diyalog içinde çalışmalarıyla büyük takdir toplayan, mesai arkadaşları tarafından çok sevilen Musa Yelek, "Karşıyaka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü olarak Atanan Hüseyin Hamurcu kardeşime hayırlı olsun, yeni Görevinde Başarılar dilerim" dedi. Görevini çiçek vererek devreden Musa Yelek, Gençlik Spor İl Müdürlüğünde uzman olarak görevine devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 4 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sevilen Kadın Kaban Modelleri
Sonraki Haber Atakent Anadolu Lisesi ihale edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?