ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’ya ''tek yürek'' hizmet

Karşıyaka’ya ''tek yürek'' hizmet

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’ya ''tek yürek'' hizmet

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 2,5 yıllık görev sürecinde omuz omuza önemli başarılara imza attığı çalışanlarıyla birlik sofralarında buluştu. Kente ve halka hizmet için özveriyle çalışan personeline teşekkür eden Akpınar, “Biz büyük bir aileyiz. Mesaimizin her saniyesinde, hizmet aşkı var. Bayrağımızı alın teriyle dalgalandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve belediye çalışanları, her müdürlük için farklı günlerde düzenlenen kahvaltı ve öğle yemeği organizasyonlarında birlik beraberlik ruhunu sofralara taşıdı. Şantiyede, park ve bahçelerde kurulan sofralarda, mesai öncesinde hep birlikte kahvaltı edildi. Başkan Akpınar, bazı birimlerin çalışanlarıyla da öğle yemeğinde buluştu. Personeliyle bol bol sohbet eden Akpınar, vatandaşların da öneri ve taleplerini dinledi. ''Birlik'' buluşmalarının, yıl boyunca devam edeceği belirtildi.

Karşıyaka’yı “Biz Büyük Bir Aileyiz” parolasıyla yönettiklerini vurgulayan Başkan Akpınar, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Avrupa’nın dikkatini çeken, tüm Türkiye’de örnek alınan, her alanda fark yaratan işlere imza attıysak, bu başarılar sizin eserinizdir. Bizim sırrımız hizmet aşkıyla döktüğümüz alın teridir, Karşıyaka sevdamızdır. Benim temsilcim, aynam olan; bu anlayışla işine ve kentine karşı sorumluluğunu en güzel şekilde yerine getiren tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ancak yolumuz uzun, daha yapacağımız çok iş var. Halkımızın huzuru ve mutluluğunu sağlamak, daha yaşanabilir bir kent yaratmak için her zaman tek yürek, tek bilek olup Karşıyakamıza en güzel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediye çalışanları da “Başkanımızın böyle ince bir davranış sergilemesi hepimizi çok mutlu hissettirdi. Bize verilen değerin farkındayız. O yüzden işimize daha sıkı sarılacağız. Başkanımızın yüzünü kara çıkartmadan, halka hizmet etmek için alın teriyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aile boyu obezite ameliyatı
Sonraki Haber İzmir vali yardımcısı gözaltına alındı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?