ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya sponsor mu bulacak, CEO mu olacak?

Karşıyaka'ya sponsor mu bulacak, CEO mu olacak?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya sponsor mu bulacak, CEO  mu olacak?

Karşıyaka'da başkan Mutlu Altuğ'un seçim sonrası yurt dışı ve yurt içi seyahatleriyle ancak bir hafta sonra görev bölümü yapan Karşıyaka Yönetimi yine başkanı bekliyor.

İş seyahati nedeniyle Pakistan'a giden ve bugün dönmesi beklenen başkan Mutlu Altuğ'un ağzından bugün ajanslardan geçen "Başkan Mutlu Altuğ, CEO olarak Murat Şamil Şen'le anlaştı" haberi yönetimde şaşkınlık yarattı.
55 milyon TL'ye yaklaşan borcunu ödeyebilmek için formül arayan ve bu nedenle de sponsor bulması için anlaşılan, İzmir'e davet edilerek görüşme yapılan Murat Şamil Şen'in bir anda kulübe CEO olacak haberi şaşkınlıkla karşılandı.
Galatasaraylı olan ancak Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta basketbol oynayan Şen'in sporu bıraktıktan sonra profesyonel yöneticilik yaptığı ve Sporvizyon Danışmanlık şirketi aracılığıyla kulüplere danışmanlık, organizasyonlar yapıp, sponsorlar bulduğu, bu nedenle de Karşıyaka'ya davet edildiği yöneticilerce ifade edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf, Can Erdem ve Cenk Özbey'le anlaşamadı...
Sonraki Haber Köfteci Erol'dan birlik çağrısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?