ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya son dakika şoku...

Karşıyaka'ya son dakika şoku...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya son dakika şoku...

Karşıyaka kendi evinde Pendikspor'la son dakikalarda yediği golle 1-1 berabere kaldı.

11. dakikada Ali Say'ın golüyle 1-0 öne geçen Karşıyaka 86. dakikada Zeki Korkmaz'ın golünü engelleyemedi ve maçtan 2 puan kayıpla 1-1 berabere ayrıldı.

6. dakikada Karşıyaka’nın attığı gol faul gerekçesiyle sayılmadı. Mahmut'un sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşu arka direk dibinden Arif ağlara yolladı. Ancak Hakem Bilal Köseoğlu, pozisyonda Arif'in Zeki'ye faul yaptığa hükmetti.
11. dakikada Karşıyaka öne geçti. Defanstan gelen topla hareketlenen Ali Say, ceza sahasına girmeden kalesinden çıkan Mehmet'in üzerinden aşırtıp şutla topu ağlara yolladı: 1-0.
63. dakikada Yasin Görkem'in sağ çaprazdan sert şutunu Karşıyaka kalecisi Erhan kornere çeldi.
86. dakikada Pendikspordan Aytaç sol kanattan kesti, Zeki kale önünde buluştuğu topu ağlara yolladı: 1-1.
Oytundan tamamen düşen Karşıyaka 89. dakikada büyük bir gol tehlikesi yaşadı. Yaser gelişen Pendikspor atağında Aytaç'ın karşı karşıya pozisyonda şutunda kaleci Erhan gole izin vermedi. 90+4. dakikada da kaleci Erhan mutlak golü önledi ve takımını yenilgiden kurtardı: 1-1.

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Bilal Köseoğlu, Barış Çardaklı, Arif Dilmeç
KARŞIYAKA: Erhan - Anıl, Cenk, Metin, Onur (48 Mustafa Değirmenci), Arif (62 Fatih), Mustafa Aşan, Ali Say, Mahmut , Battal (78 Tayfun), Can
PENDİKSPOR: Mehmet Cinpir - Süheyl, Berk, Erdem (84 Mehmet Alaeeddinoğlu), Ramiz, Zeki, Erol, Aytaç, Emre, Halil (45 Fatih), Yasin Görkem (64 Yaser)
GOLLER: Dk. 11 Ali Say (Karşıyaka), Dk. 86 Zeki (Pendikspor)
SARI KARTLAR: Mustafa Aşan, Fatih, Battal (Karşıyaka)

Maçtan sonra bazı  taraftarlar takıma tepki gösterdi.  Bu taraftarlarla teknik direktör Atilla Güneş ve futbolculardan Arif, Can, Abdühamit ile Battal tartışma yaşadı. Tribünün sol tarafında oturan  Karşıyakalılar ise stadı terk etmeyip soyunma odasına giden takımı geri çağırdı. Taraftarlar, ısrarları üzerine sahaya dönen futbolcuları alkışlayıp, "Kaf Kaf" çektirdi. Taraftar temsilcisi Okan Kırmacı, "Bu kulübün sahibi taraftar. Bir kaç kendini bilmezi dikkate almayın. Karşıyaka'da sizler ve bizler varız, camia yok" dedi.
Teknik sorumlu Atilla Güneş taraftara seslenerek, "Neler yaşadığımızı yalnız biz biliyoruz. Bunu dışarı yansıtmıyoruz. Ben olsam da olmasam da bu çocuklar alkışı hak ediyor" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka İlçe Başkanı kendisini delege yazdırmadı...
Sonraki Haber Herkes için spor projesi'ne devam...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?