ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya Senegalli golcü

Karşıyaka'ya Senegalli golcü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya Senegalli golcü

Karşıyaka, Darıca Gençlerbirliği'nin kalecisi Ersin Aydın'ın bonservis sorununu çözerek kadrosuna katarken, Senegalli golcü Djiby Fall ile de prensipte anlaşmaya vardı.

Yeşil kırmızılılar, 25 yaşındaki Ersin'in bonservisini 130 bin TL karşılığında aldı. Kulüple sözleşme imzalayan stoper Berkay Can ve sağ bek Serkan Kurtuluş'la birlikle Erzurum kampına katılan Ersin, kamp dönüşünde 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Karşıyaka'nın prensipte anlaşarak İzmir'e davet ettiği 30 yaşında ve 1.86 metre boyundaki Djiby Fall, geçen sezonu Danimarka'nın Randers takımında geçirdi. Birleşik Arap Emirlikleri'nde Al-Ain, Rusya'da Lokomotiv Moskova, Norveç'te Molde, Belçika'da Lokeren, Almanya'da ise Fürth'te oynayan Fall, 2006-07 sezonunda yine Randers forması giyerken UEFA Avrupa Ligi 1'inci tur maçında Fenerbahçe'ye gol attı. Djiby Fall'la anlaşan yönetim Yassine Al Ghanassy'den vazgeçerken ilk görüşmede kapıyı yıllık 1.4 milyon TL'den açan Eskişehirsporlu Hürriyet'in transferi de zora girdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Egeli öğrenciler, gönüllü Türk masalı anlatıyor
Sonraki Haber Karşıyaka-Göztepe Derbisi 11.haftada

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?