ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya Mustafa Aşan şoku...

Karşıyaka'ya Mustafa Aşan şoku...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya Mustafa Aşan şoku...

Koronavirüs vakalarının gölgesinde çıktığı son 2 maçta 1 beraberlik, 1 yenilgiyle zirve yarışında yara alan Karşıyaka'da kaptan Mustafa Aşan'ın da sakatlanması moralleri bozdu.

Yan adalesinde yırtık meydana gelen tecrübeli orta saha oyuncusu çarşamba günü Erbaaspor'la oynanacak ilk yarının son maçında forma giyemeyecek.

Koronavirüse yakalanan Mustafa Değirmenci, Onur ve Harun'un izolasyon süreçlerini tamamlayıp takıma katıldığı yeşil-siyahlılarda yine PCR testleri pozitif olduğu için son Osmaniye maçında forma giyemeyen Doğukan, Arif, Fatih, Metin ve Berke, yarın yeniden teste girecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 10 güne düşürülen zorunlu izolasyon süreçlerini tamamlayacak bu isimler, testleri negatif çıkarsa Erbaa karşısında oynayabilecek. Ancak günlerdir antrenman yapamayan, hastalık süreci geçiren futbolcuların form durumları teknik heyeti endişelendiriyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyakalı şampiyon Survivor'da...
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir'den tarıma dev destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?