ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı şampiyon Survivor'da...

Karşıyakalı şampiyon Survivor'da...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı şampiyon Survivor'da...

Karşıyakalı şampiyon tenisci Melis Sezer, 2021 Survivor yarışmacısı olarak oldukça iddialı.

2 Haziran 1993 doğumlu Melis Sezer hasta denecek derecede Karşıyaka taraftarı. Tenise İZTİK'te (İzmir Tenis İhtisas Kulübü) başlayan, Karşıyaka forması giyen millî tenisçi Melis Sezer, şu an Enka Spor Kulübü oyuncusu. 
2010 yılında Avustralya Açık Grand Slam Gençler Turnuvası'na ana tablodan katılmaya hak kazanan ilk Türk tenisçi olan Melis Sezer için Türkiye Tenis Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından düzenlenen toplam 15 bin dolar ödüllü turnuvada mücadele eden Melis Sezer-Jacqueline Cabaj Awad çiftinin şampiyonluğa ulaştığı kaydedildi. 
2021 Survivor yarışmacısı olan ve bu yarışmaya katılan ilk tenisçi unvanını da elde eden sayısız Türkiye Şampiyonlukları bulunan Melis Sezer, Karşıyakalılardan destek beklediğini ifade ederek, "Karşıyaka'ya bir şampiyonluk da ben hediye edeceğim" dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'da 2 gün, 16 saat elektrik kesik...
Sonraki Haber Karşıyaka'ya Mustafa Aşan şoku...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?