ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka’ya kış çiçekleri…

Karşıyaka’ya kış çiçekleri…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’ya kış çiçekleri…

Karşıyaka Belediyesi, Seferihisar Bademler’deki kooperatiften satın aldığı 200 bin kış çiçeklerini, kentin park ve sokaklarına dikmeye başladı. Başkan Akpınar “Hem ilçemizi çiçeklerle süslemeye hem de köy kooperatiflerine destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Seferihisar Bademler Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nden satın açlınan 200 bin adet çiçek (çuha, sıklamen, aslanağzı ve menekşe), Karşıyaka Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından parklar ve muhtelif alanlara dikiliyor.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Yeşile önem veren, bina değil ağaç diken bir yöneticilik anlayışına sahibiz. Daha yeşil ve çiçek gibi bir kent yaratmak için hizmet ediyoruz. Bu kış da Karşıyakamızı 200 bin çiçekle güzelleştirdik. Çiçekleri kooperatiflerden satın alarak köylerimize de destek vermiş oluyoruz. Hem yılın her döneminde ilçemizi çiçeklerle süslemeye hem de köy kooperatiflerine destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki 110 bin metrekarelik boş araziyi rekreasyon alanına dönüştürmek amacıyla başlatılan çalışmalar da tamamlandı. Alanı 400 adet ağaç, 45 bin adet yer örtücü bitki ve 15 bin adet çalıyla donatan belediye, mahalle sakinleri için keyifli bir sosyal yaşam alanı yarattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf savaşa yenilgiyle başladı...
Sonraki Haber Göksu: Futbolcularımı kutluyorum...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?