ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka'ya iki yeni anaokulu daha...

Karşıyaka'ya iki yeni anaokulu daha...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya iki yeni anaokulu daha...

Karşıyaka Belediyesi, kente iki yeni anaokulu kazandırıyor. Mavişehir ve Mustafa Kemal Mahallesi’nde hayata geçirilen yatırımlarla birlikte, belediyenin okul öncesi eğitim kurumlarının sayısı 7’ye çıkacak. Daha fazla çocuk; çağdaş, güvenli ve sağlıklı şartlarda geleceğe hazırlanacak.

Mustafa Kemal Mahallesi, Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde temeli atılan anaokulu, toplam 624 metrekare kullanım alanına sahip olacak. İki katlı binada grup odaları, etkinlik alanı, oyun bahçesi, uyku odaları ve yemekhane gibi bölümler bulunacak. Bölgedeki okul öncesi eğitim kurumu ihtiyacına ilaç olacak yatırım, önümüzdeki Mayıs ayında tamamlanacak.
Mavişehir’deki yeni anaokulu ise toplam bin 450 metrekare kullanım alanı ve 8 kreş odasıyla hizmet verecek. İki katlı olarak tasarlanan anaokulu, renkli ve modern fiziki donanımıyla, miniklere hem nitelikli hem de keyifli bir eğitim ortamı sunacak. Alanda, Mavişehir Mahalle Muhtarlığı için tek katlı bir ofis de inşa edilecek
2014 yılından bu yana, Ahmet Piriştina, Karşıyaka’nın Filizleri ve Kardelenler anaokullarını açan; iki kültür merkezinde de oyun odalarıyla yarım gün hizmet sunan Karşıyaka Belediyesi, bu iki yeni yatırımla birlikte okul öncesi eğitim kurumlarının sayısını 7’ye çıkarmış olacak.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceğine duyduğumuz sorumlulukla, göreve geldiğimiz günden bu yana okul öncesi eğitime önemli yatırımlar yapıyoruz. Kurduğumuz okullarda; zihinsel, sosyal, duygusal ve öz bakım becerilerinin gelişimine katkı sağlayacak eğitim programlarıyla, evlatlarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlıyoruz. Atatürk’e ve Cumhuriyet değerlerine bağlı, aydınlık nesiller yetiştirmek için eğitime desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP'li Yılmaz: Mücadeleyi MHP veriyor reklamı Ak Parti yapıyor
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da Aslan keyfi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?