ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya futbolda transfer yasağı geldi...

Karşıyaka'ya futbolda transfer yasağı geldi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya futbolda transfer yasağı geldi...

Karşıyaka Spor Kulübü'ne futbolda bir kez daha transfer yasağı geldi...

Geride bıraktığımız ay içinde eski futbolculardan Cenk Ahmet Alkılıç'ın kesinleşmiş alacağını (960 bin TL)  ödeyip transfer yasağını kaldıran Karşıyaka Spor Kulünü yönetimi yine yasakla karşılaştı.
Takımda geçen sezonlarda forma giyen İshak Kurt, Hasan Sürmeli gibi bazı oyuncuların alacak dosyalarının Türkiye Futbol Federasyonu'nda kesinleşmesi üzerine Karşıyaka Spor Kulübü'ne yasak getirildiği öğrenildi. Yaklaşık 3.5 milyon TL civarında olan bu borç ödenmediği takdirde transfer yasağı kalkmayacak ve Karşıyaka yeni alacağı futbolculara profesyonel lisans çıkaramayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Ünsal'dan sıcak karşılama
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?