ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya filede yasak koyan güzel...

Karşıyaka'ya filede yasak koyan güzel...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya filede yasak koyan güzel...

Voleybolundan çok güzelliğiyle gündeme gelen Eva Chantava, Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden Karşıyaka Asrın Grup için tehlike olmaktan çıktı...

Karşıyakalı yöneticiler, "transfer yasağı" koyduran eski voleybolcusu Eva Chantava’ya olan borcunu ödedi ve gelen transfer yasağını kaldırdı.


2012-13 sezonunda yeşil kırmızılı formayı giyen Yunan smaçör Chantava, 23 bin TL’lik alacağını tahsil edemeyince Avrupa Voleybol Konfederasyonu’na başvurup, İzmir kulübüne transfer yasağı koydurdu. Eva Chantava ile temmuz ayından beri temas halinde olduklarını belirten Voleybol Şube Başkanı Vural Budak, kalan miktarı 4 taksitle ödeyeceklerini söyledi.
Karşıyaka Asrın Grup, yasağın kaldırılmasıyla birlikte yeni yabancıları Marina Tumas ve Alessya Safronova’nın lisanslarını çıkardı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Kaymakamı Yücel'den yeni eğitim öğretim yılı mesajı
Sonraki Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'in kurtuluşunu kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?