ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'ya filede Altınyağ desteği

Karşıyaka'ya filede Altınyağ desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'ya filede Altınyağ desteği

Bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Karşıyaka Voleybol A Takımına bir destekte Altınyağ Kombinaları’ndan geldi. Karşıyaka sponsorluğu resmen açıkladı.

Yapılan açıklamaya göre, İzmir’in en eski sanayi kuruluşlarından biri olarak 1962 yılından bu yana bitkisel yağ üretimi yapan Altınyağ, 2017-2018 sezonunda Karşıyaka Voleybol A Takımına forma reklamı verirken, ‘’Bir Parke de Sen Koy’’ kampanyasına da destek olacak.

Sponsorluk anlaşmasının imzalanmasının ardından Karşıyaka Spor Kulübü Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven’in şu açıklamayı yaptı:

‘’ Mehmed Nureddin Çevik önderliğinde Altınyağ’a takımımıza ve salon projemize destek vermelerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz. Aldığımız destekler yürüdüğümüz yolda bizi kamçılıyor. Yaptığımız salon voleybol şubemizin geleceğini kurtaracak; yeni nesiller yetişecek ve yeni jenerasyonlarla şampiyonluklar gelecektir. Bu nedenle camiamız büyüklerini, belediyemizi, Karşıyaka’daki dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını da voleybolumuzun geleceğini kurtaracak olan ‘’Bir Parke de Sen Koy’’ kampanyamıza destek olmaya çağırıyorum’’

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu: Kooperatifler dışında bir yerden tek bir çiçek bile almadık
Sonraki Haber Akpınar işçilerle kucaklaştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?