ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’ya dokuz yeni Cumhuriyet Savcısı atandı

Karşıyaka’ya dokuz yeni Cumhuriyet Savcısı atandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’ya dokuz yeni Cumhuriyet Savcısı atandı

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 17/07/2023 Tarihli Ve 1554 Sayılı Adli Yargı Kararnamesi ile Karşıyaka’dan Üç Cumhuriyet Savcısı ve bir hakimin görev yeri değişirken, Dokuz Cumhuriyet Savcısı ve bir hakim Karşıyaka’ya atandı.

Görev yeri değişen Karşıyaka’daki hâkim ve Cumhuriyet savcıları;
Ayşe Sarısu Pehlivan Adana Hâkimliğine, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Davran Manisa Cumhuriyet Savcılığına, Cumhuriyet Savcısı Sait Fırat Odabaşı İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığına, Cumhuriyet Savcısı Ali Keskin Adıyaman Cumhuriyet Savcılığına atandı. 
Karşıyaka Hâkimi Yargıçlar Sendikası Başkanı Ayşe Sarısu Pehlivan, Adana'ya hâkim olarak atanması dikkat çekti.
Karşıyaka’ya yeni atanan savcılar ise şunlar; 
Cumhuriyet Savcıları İzmir Cumhuriyet Savcısı Yusuf Kızıltuğ, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Hakan Sakmak, Aydın Cumhuriyet Savcısı Seda Yüksel, Kocaeli Cumhuriyet Savcısı Mehmet Yaman, Van Cumhuriyet Savcısı Karşıyaka Cumhuriyet Savcılığı Egemen Çalışkan, Gaziantep Cumhuriyet Savcısı Enes Hamdi Esenlik, Van Cumhuriyet Savcısı Burak Kardeş, Van Cumhuriyet Savcısı Murat Kaya, Gaziantep Cumhuriyet Savcısı Elif Çetinalp Koç, Muğla Cumhuriyet Savcısı Hasan Demir ise Karşıyaka’ya hakim olarak atandı.
Haber: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Turgay Büyükkarcı: Bırakıyorum...
Sonraki Haber Gediz Havzası’nda su sıkıntısı yaşanmayacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?