ANA SAYFA > SPOR > KARŞIYAKA'NIN YENİ TRANSFERİ KAHE'DEN 20 GOL SÖZÜ...

KARŞIYAKA'NIN YENİ TRANSFERİ KAHE'DEN 20 GOL SÖZÜ...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KARŞIYAKA'NIN YENİ TRANSFERİ KAHE'DEN 20 GOL SÖZÜ...

Karşıyaka'yla 1 yıllık sözleşme imzalayan Kahe, yeni sezonda 20 gol atmayı hedeflediğini söyledi.

7 yıldır bulunduğu Türkiye'de Gençlerbirliği, Manisaspor ve Tekden Denizlispor formalarını giyen Brezilyalı futbolcu, "Denizli'den ayrıldıktan sonra beni isteyen takımlar vardı. Ama ben teknik direktör Yusuf Şimşek başta olmak üzere teknik heyetini yakından tanıdığım, eski takım arkadaşlarım Onur Alkan, Ahmet Arı ve Yenal'ın oynadığı Karşıyaka'ya gelmeyi çok istedim" dedi.
Karşıyaka taraftarlarına yıllardır hayran olduğunu dile getiren sambacı, "Rakip takımlarda oynarken hep bir gün Karşıyaka forması giyebileceğimi düşünürdüm. Sonunda hayalim gerçek oldu. Vatandaşım Juninho'nun da transfer olması bizim için büyük şans. Güçlü bir takım olduğumuza inanıyorum. Gollerimle takımımızın başarısına katkı yapacağım. Bu ligde iki sezon önce 17, geçen sezon 11 gol attım. Hedefim Karşıyaka formasıyla 20 gole ulaşmak" şeklinde konuştu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KARŞIYAKA CARLOS KAHE'YE İMZAYI ATTIRDI
Sonraki Haber MARINA TUMAS KARŞIYAKA'DA

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?