ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’nın Yargıtay’da karar bekleyen 60 dosyası var…

Karşıyaka’nın Yargıtay’da karar bekleyen 60 dosyası var…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın Yargıtay’da karar bekleyen 60 dosyası var…

Ptt 1. Lig'de üst üste oynadığı 7 maçta 6 yenilgi alarak son sırada kalan Karşıyaka'nın yönetimi, bu hafta tek önceliği transfer yasağını kaldırmaya verecek.

Takımdan ayrılan 12 futbolcunun yerine alınan 9 transfere lisans çıkaramayan Karşıyaka, evinde 2-1 kaybettiği Adana Demirspor maçında altyapı takviyeli kadroyla mücadele etmek zorunda kaldı. Ligde 18 maçta 13 puanla yetinen, kalan 16 karşılaşmada kurtuluş savaşı verecek Karşıyaka'da yasağı kaldırma konusunda Erdal Acar'dan para bekleyen yönetim, B planı olarak yine kendi içinden bir kaynak yaratmaya çalışacak.
Yeşil kırmızılı takımı, bu hafta yasağın artma tehlikesi de bekliyor. Şu an 945 bin TL olan transfer yasağına Yargıtay'da görüşülen alacaklı eski futbolcuların dosyaları da eklenebileceği öğrenidi. Karşıyaka'nın Yargıtay'da karar aşamasında 60'ın üzerinde borç dosyası bulunuyor.
Başkan Fatih Diniz, "29 Aralık'ta yönetimi devraldığımızda net transfer yasağı 220 bin TL'ydi. Bu rakamın çoğunu ödedik ancak Okan Öztürk ve Cihat Arslan'ın alacakları eklenince toplam rakam 1 milyon TL'nin üzerine çıktı. Yönetim olarak kısa sürede 1.5 milyon TL kaynak bulduk. Ancak transfer listemizdeki oyuncuları başka takımlara kaptırmamak için önceliği peşinatlara ve mevcut kadroya ödeme yapmaya vermek durumunda kaldık" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Engelliler namağlup lider...
Sonraki Haber İzmirli minikler çevre bilinci oluşturmak için kitap yazdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?