ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'nın stratejik planı oybirliğiyle onaylandı

Karşıyaka'nın stratejik planı oybirliğiyle onaylandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın stratejik planı oybirliğiyle onaylandı

Karşıyaka Belediyesi’nin 5 yıllık yatırımlarının belirlendiği Stratejik Planı görüşen belediye meclisi, 2014- 2019 yıllarını kapsayan yol haritasını oybirliği ile kabul etti. Yapılması gereken ve öncelik verilen projelere hem CHP hem de AK Partili meclis üyeleri ‘evet’ oyu kullandı. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka’yı, kültür, spor, turizm ve sanatta marka kent haline getireceğiz” dedi.

Karşıyaka Belediye Meclisi Eylül ayı ikinci oturumunda, 2015 - 2019 Stratejik Planı oylandı. CHP ve Ak Partili meclis üyeleri, ilçede önümüzdeki 5 yılda yapılacak projeleri içeren Stratejik Plan’ı oybirliği ile kabul etti. Kültür, sanat, spor ve turizm alanlarında 5 yıl boyunca yapılması öngörülen hizmetlerin, tüm meclis üyeleri tarafından kabul görmesi memnuniyet yarattı.

Katılımcı demokrasi anlayışıyla hizmetlerini sürdüren Karşıyaka Belediyesi, geçtiğimiz ay Nikah Sarayı’nda Stratejik Plan Çalıştayı düzenleyerek, hazırlık sürecine Karşıyakalıları da dahil etmişti. Çalıştaya Karşıyaka halkını temsilen katılan kanaat önderlerinin öneri ve talepleri de alınarak Stratejik Plan’a son şekli verildi. Plana göre, ilçe için öncelikli 4 hedef belirlendi. Karşıyaka’nın spor, kültür, sanat ve turizmde marka kent olması yönünde projeler geliştirileceği öngörüldü. Ayrıca, ilçe için alınan kararlarda sık sık vatandaşların da görüşüne başvurularak, yönetime Karşıyakalıların da dahil edilmesi kararlaştırıldı.

Karşıyaka’yı kültür, sanat, spor ve turizm kenti yapmak için yola çıktıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Yapmayı planladığımız yatırım ve projelerimizi, Karşıyaka halkının, sivil toplum örgütlerinin düşünce ve önerileri ile zenginleştirdik. Kentin her kesimiyle bir bütün olarak çalışıyoruz. Halkın yararına, toplumun faydasına çalışmaya devam edeceğiz. Stratejik Plana katkı koyan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çocuklarınızı doyurmayın, besleyin
Sonraki Haber Karşıyaka depreme hazırlıklı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?