ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’nın şehidi, yaşadığı sokakta ölümsüzleşti

Karşıyaka’nın şehidi, yaşadığı sokakta ölümsüzleşti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın şehidi, yaşadığı sokakta ölümsüzleşti

26 Mart’ta terör örgütü IŞİD tarafından Irak'ın kuzeyine atılan mermilerin Gedu Üs Bölgesi'ne düşmesi sonucu şehit olan Topçu Üsteğmen İsmail Cazgır’ın ismi, ölümünün kırkıncı gününde yapılan törenle Karşıyaka’da yaşadığı sokağa verildi.

26 Mart’ta terör örgütü IŞİD tarafından Irak'ın kuzeyine atılan mermilerin Gedu Üs Bölgesi'ne düşmesi sonucu şehit olan ve 1 Nisan’da yapılan Belediye Meclis toplantısında isminin yaşadığı sokağa verilmesine karar verilen Topçu Üsteğmen İsmail Cazgır, bugün yapılan törenle evinin bulunduğu “Arabacılar Sokağı” olarak bilinen 1690 sokakta ölümsüzleşti.

Şehidin acılı babası Haluk Cazgır ve amcası Muzaffer Cazgır’ın da izlediği isim verme törenine, Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Ufuk Öztürk’ün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Sokak tabelasının açılışını protokol ve şehidin ailesi birlikte gerçekleştirirken, açılıştan sonra şehidin babası ve amcasının birbirlerine sarılarak ağlaması herkesi duygulandırdı. Şehidin acılı babası Haluk Cazgır, uzun süre yaşlı gözlerle oğlunun isminin yazdığı sokak tabelasına bakarken, daha sonra Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’a da sarılarak gözyaşları içerisinde teşekkürlerini sundu.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yıldırım: Mertoğlu soyadına uygun konuşmalıdır
Sonraki Haber Sahne Tozu’ndan savaşa eleştirel bir bakış

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?