ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın Şampiyonlar Ligi grubu belli oldu

Karşıyaka'nın Şampiyonlar Ligi grubu belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın Şampiyonlar Ligi grubu belli oldu

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin 8. sezonunun resmi kura çekimi töreni Mies, İsviçre'deki Patrick Baumann Basketbol Evi'nde yapıldı.

Karşıyaka normal sezonda Filou Oostende, EWE Baskets Oldenburg ve Eleme Turu 3 galibi ile E Grubu'nda yer aldı. 

BCL 2023-24 sezonunda 29 kulüp doğrudan normal sezonundan başlarken, 3 takım eleme turlarından eklenecek ve toplamda 32 takım mücadele edecek. BCL’in 2023-24 sezonu 25 Eylül'de eleme turları ile başlayacak ve 17 Ekim'de normal sezonla devam edecek.

Normal sezonda önceki sezonlarla aynı formatta olarak dört takımdan oluşan sekiz grup olacak. Grup liderleri doğrudan Son 16 Turu’na yükselirken, ikinci ve üçüncü sıradaki takımlar ocak ayında play-in serisi oynayacak. Ocak ayının sonlarında, Son 16 grup aşaması başlayacak ve nisan ayında oynanacak çeyrek finallerde mücadele edecek sekiz takım belli olacak. Dörtlü Final ise mayıs ayının ilk hafta sonu gerçekleşecek.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de yatırım miktarı arttı
Sonraki Haber Karşıyaka'dan savunmaya takviye

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?