ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’nın sahaları elden geçiriliyor

Karşıyaka’nın sahaları elden geçiriliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın sahaları elden geçiriliyor

Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, uzun yıllardır ihmal edilen ve oynanmayacak hale gelen semt futbol sahalarını elden geçirmeye başladı.

Spor İşleri Müdürlüğünün kendi imkânları ve Fen İşleri Müdürlüğü’nden destek alarak yaptığı çalışmalar amatör futbol takımları arasında büyük bir memnuniyet yarattı.
Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Başkanı Nevzat Altınkalp, Karşıyaka Belediyesi’ne Dr. Cemil Tugay’ın başkanlık döneminde 3. Spor Müdürü olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürlüğü görevini bırakarak gelen Berkhan Alptekin’in farkını ortaya koyduğunu ifade ederek, “Daha önceki müdürler için yorum yapmak yanlış olacak. Berkhan Müdür geldiği günden bu yana saha çalışmalarından masada oturmaya fırsat bulmuyor. Amatör futbol kulüplerinin dertleriyle imkânlar ölçüsünde ilgileniyor ve sorunları tek tek çözmeye çalışıyor. Çözüm üretme odaklı olarak yaptığı çalışmalardan son derece memnunuz. Uzun yıllardır el değmeyen Hasan Türker Sahası yenilendi. Zemini harika oldıu diyebiliriz. Yedek kulübeleri istediğimiz yöne alındı.  Efsaneler Sahasının zemini düzeldi. Girne Halı Sahası yapıldı. Diğer sorunlu sahaların da sırayla yapılacağı öğrenildi. Spor İşleri Müdürlüğünün kendi bünyesine ATV alması büyük bir sorunu da çözüyor. Işıkların elden geçmesi de gündemde. Ekibiyle de, diğer birimlerle de hem koordineli hem de uyum içinde çalışıyor. Spor İşleri Müdürü Berkhan Alptekin ve ekibine Karşıyakalı amatörler olarak teşekkür ediyoruz” dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ağustos ayında Karşıyaka'da 745 konut satıldı
Sonraki Haber Müftü Gürler, KASİAD'ı ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?