ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka'nın parklarında konser var...

Karşıyaka'nın parklarında konser var...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın parklarında konser var...

Sıcak yaz akşamlarını müzikle renklendirmek isteyen Karşıyaka Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında Park Konserleri başlattı. İlki Nergiz Parkı’nda gerçekleşen mini konsere, yüzlerce Karşıyakalı katıldı. Başkan Akpınar “Karşıyakalılar acıyı da mutluluğu da paylaşmasını iyi bilir. Hüzünlere ‘dur’ demek ve bir nebze de olsa gülümsemek için bir aradayız” dedi.

Karşıyaka Belediyesi, sıcak yaz akşamlarını müzikle renklendirmek ve neşe katmak için Park Konserleri’ne başladı. İlçe genelinde, her hafta farklı bir parkın içinde gerçekleştirilecek olan mini konserlerin ilki Nergiz Parkı’nda yapıldı, yüzlerce aile katıldı. Karşıyaka Belediye Orkestrası ile solist Cevher Doğan’ın sahne aldığı konserde, çocuklar da gönüllerince eğlendi.

Yaklaşık 2 saat süren konser boyunca en güzel şarkılar çalındı. Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da Park Konseri’ne katılarak Nergizliler ile kucaklaştı. Şarkılara eşlik eden Başkan Akpınar, Düşler Sokağı şarkısında ve İzmir Marşı’nda bateri de çaldı. Park Konserleri’nin her hafta farklı bir mahallede devam edeceği belirtildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Çok zor bir kış dönemi geçirdik. Ülkemiz de hüzünlü ve gözyaşı döktüğümüz bir süreci yaşadı, yaşıyor. Karşılaştığımız her olumsuz durum, bizim bir araya gelmemizi erteledi ancak biz bu mutsuzluğa Park Konserlerimiz ile ‘dur’ demek istedik. ‘Acımızı da eğlencemizi de paylaşırız ve birlikte yaşarız’ düşüncesi ile bugün bir aradayız. Bundan sonra da sokaklarda olmaya devam edeceğiz” dedi.
Konsere katılan Nergiz Mahallesi sakinleri de “Bize bu güzel geceyi yaşatan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.  

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın kaptanı Bahçeşehir Koleji'ne gitti
Sonraki Haber İZLADAŞ, dünyanın en iyileri arasındaki yerini güçlendirdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?