ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’nın okulları yenileniyor

Karşıyaka’nın okulları yenileniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın okulları yenileniyor

Öğrencilerin yeni sezonda daha sağlıklı ve çağdaş ortamlarda eğitim görmeleri için, okullara yönelik yatırımlarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, ilçenin 9 farklı eğitim kurumunda bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı.

Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “Eğitimi her şeyin temeli olarak görüyoruz bu yüzden çocuklarımıza ve okullarımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.   

Karşıyaka Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde, eğitim kurumlarının yenilenmesine yönelik çalışmalara başladı. Fen İşleri ve Park - Bahçeler ekipleri, ilk etapta 9 okulda tamirat, yenileme ve onarım için faaliyetlerine hız kazandırdı. Çalışmalar kapsamında; okulların ihtiyaçları doğrultusunda; dış cepheleri boyanacak, çatıları onarılacak. Tuvaletler ve tretuvarlar yenilenecek. Bahçe ve çevre düzenlemeleri modern hale getirilecek.

Eğitim yuvalarının altyapı ihtiyaçları da karşılanacak. Bu doğrultuda, ihtiyaç duyulan okulların elektrik ve sıhhi tesisatları yenilenecek. Korkuluklar onarılacak ve boyanacak. Tüm fiziki ihtiyaçlar giderilecek. Okullara yönelik çalışmalar Ağustos ayı sonuna kadar tamamlanacak.

Eğitime destek vermek için ellerindeki tüm imkanları kullandıklarını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Eğitime verilen destek ve katkılar, geleceğe yapılan yatırımdır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızın iyi ve sağlıklı koşullarda eğitim alması bizler için çok önemli. Bunun için çalışıyoruz ve asli görevimiz olmamasına rağmen tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erdal Acar Karşıyaka'dan gelin aldı...
Sonraki Haber Karşıyaka'da elektrik kesintisi var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?