ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın grubu belli oldu

Karşıyaka'nın grubu belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın grubu belli oldu

TFF 3. Lig'de 2021-2022 sezonu grupları belirlendi. Karşıyaka bu sezon TFF 3.Lig 3.Grup'ta yer aldı.

Kura çekimi TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile TFF Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirildi. Törene kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.
2021-2022 sezonunda 55 takımın mücadele edeceği TFF 3. Lig'de müsabakalar 1 ve 3. Grup'ta 18, 2. Grup'ta ise 19 takımla oynanacak. Yeni sezon 4-5 Eylül tarihinde yapılacak maçlarla başlayacak.
TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, törende yaptığı konuşmada geride kalan sezonun koronavirüs salgını nedeniyle zor koşullar altında geçtiğini ifade ederek, "Bu sene şartlar daha iyiye gidiyor. Sezonu yüzde 50 seyircili başlatmayı istiyoruz. Sizlerin taraftarlarınızın desteğini de arkanıza alarak iyi bir sezon geçirmenizi ümit ediyoruz. Herkese başarılı bir sezon diliyorum" ifadelerini kullandı.
Karşıyaka'nın 3.Grup'taki rakipleri şöyle:
Ağrı 1970, Belediye Derincespor, Büyükçekmece Tepecikspor, Ceyhanspor, Çankaya, Edirnespor, Erokspor, Fethiyespor, Gümüşhanespor, İçel İdmanyurdu, Karbel Karaköprü Belediyespor, Kardemir Karabükspor, Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Mardin Fosfatspor, Modafen, Ofspor, Orduspor 1967

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Taylor ve M'Baye Pınar Karşıyaka ile devam ediyor
Sonraki Haber Bostanlılılar müzikle coştu…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?