ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın golcüleri iyi başladı

Karşıyaka'nın golcüleri iyi başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın golcüleri iyi başladı

İlk 3 haftada 7 puan toplayıp son 8 yılın en iyi sezon başlangıcını yapan Karşıyaka'da golcüler de lige iyi bir giriş yaptı.

İlk 3 maçta 5 gol bulan Kaf-Kaf'ın golcüleri Doğukan ve Hakan Kuş, 4 gole imza attı. Takıma geçen sezon 14 gollük katkı sağlayan Doğukan, geçen sezon Play-Off'taki gol serisine ligin ilk haftasında da devam etti. İlk hafta Isparta 32 Spor deplasmanında 90'ıncı dakikada attığı golle takımına 2-1'lik galibiyeti getiren 22 yaşındaki futbolcu, geçen hafta Gölcükspor deplasmanında penaltıdan skoru 1-1'e getiren isim oldu. Bu sezon ikinci haftada Esenler Erokspor önünde 7 maçlık gol hasretine son verirken takımına 1-1'le beraberliği getiren Hakan, 2-1 kazanılan Gölcükspor maçında da galibiyet golünü kaydetti. Karşıyaka'da geçen haftalarda takıma dönen Görkem'in de lisansı çıkarken futbolu bırakma kararı alan Özgür, TFF listesinde yer almadı.

Futbol Federasyonu'nun, Sağlık Bakanlığı'nın olumlu görüş vermesi durumunda 17 Ekim'den itibaren statlara yüzde 10 kapasiteyle seyirci alma kararı Karşıyaka taraftarlarını heyecanlandırdı. İç saha maçlarını halen 51 bin koltuk kapasiteli İzmir Atatürk Stadı'nda oynayan Kaf-Kaf'ta yüzde 10'luk kapasiteye izin verilirse 5 binin üzerinde taraftar 17 Ekim'den sonra takımlarını tribünde destekleyebilecek. Yeşil-kırmızılı taraftarlar, koronavirüs pandemisi ülkemizde yayılmadan önce son olarak 8 Mart'ta oynanan Ağrı 1970 Spor maçında tribünde yer almıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Semih Erden saadet zinciri mağduru...
Sonraki Haber Sağanak yağmura dikkat...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?