ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın gençleri kiralık gidecek

Karşıyaka'nın gençleri kiralık gidecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın gençleri kiralık gidecek

İkinci yarı hazırlıkları için Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde toplanan Karşıyaka, ara transfer döneminde takımda forma şansı bulamayan altyapı patentli gençleri kiralık göndermeyi planlıyor.

Yeşil-kırmızılı ekip, Mustafa Çalışkan, Kerem, Mert gibi isimleri tecrübe kazanmaları için sezon sonuna kadar 3'üncü Lig ekiplerine kiralık vermeyi değerlendiriyor. 

Karşıyaka'da sezon başında ayrılmak istediğini belirtip kulüp arayan ancak ardından teknik heyetten özür dileyerek takıma geri dönen Görkem Ali Kınay, şans bulamayınca geçen haftalarda kulübe veda etti. Bu sezon yalnız 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giyip ligde hiç süre alamayan 22 yaşındaki orta saha oyuncusu kulüp arıyor. Kaf-Kaf'ta devre arasında kamp yapılıp yapılmayacağı hafta içinde netleşecek. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir, Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Projesi’nde ilk beşe girdi
Sonraki Haber Karaburun Belediyesi yer arayışına girdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?