ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka'nın genç yeteneğine büyük onur

Karşıyaka'nın genç yeteneğine büyük onur

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın genç yeteneğine büyük onur

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu oyuncularından, Karşıyaka Lisesi 1. sınıf öğrencisi Deniz Bice, bu sezon “Ayak Bacak Fabrikası” isimli oyunda ortaya koyduğu başarılı performansla, İzmir’de tiyatronun ''Oscar''ı sayılan Bedia Muvahhit ödüllerinde, ödüle layık görüldü.

Amatör bir tiyatro olmasına rağmen başarılarıyla adından sık sık söz ettiren ve bu sezon seyirci rekoru kıran Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’na bir ödül de bu yıl 7.si düzenlenen Bedia Muvahhit Tiyatro Ödülleri’nden geldi. Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nun genç oyuncusu Deniz Bice, Zekeriya Hocalar yönetmenliğinde sahneye konulan “Ayak Bacak Fabrikası” isimli oyunda 3 farklı rolde sergilediği başarılı performansla "Yılın en başarılı genç kuşak kadın oyuncusu" ödülüne layık görüldü.

“Çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum”

Deniz’in genç yaşına rağmen çok başarılı ve disiplinli bir oyuncu olduğuna vurgu yapan Karşıyaka Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Zekeriya Hocalar, “Deniz, geçtiğimiz yaz tiyatro kurslarımıza katıldı. Bir sezon boyunca rol almadan sabırla sırasının gelmesini bekledi. Bu sırada bize kumanda odasında yardımcı olarak kendisini geliştirdi. Bu sezon sabrının ve disiplinin çalışmasının meyvelerini, Ayak Bacak Fabrikası isimli oyunumuzda 3 rolde birden oynayarak topladı. Çok disiplinli, mütevazi, sözünden çıkmayan, bizim çerçevemize uyan, yetenekli bir oyuncu. Disiplinli çalışmasının karşılığını aldı. Bu şekilde çalışmaya devam ederse çok başarılı yerlere geleceğine inanıyorum” dedi.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aktif Şehir'den ''Aktif Festival''
Sonraki Haber Kaf Kaf acil 3 milyon lira arıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?