ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın forma reklamı ne olacak?

Karşıyaka'nın forma reklamı ne olacak?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın forma reklamı ne olacak?

Karşıyaka'nın futbol şubesi başkanı olan Şevket Pehlivan'ın yeşil kırmızılı ekibe vereceği inşaat firmasına ait forma reklamı, Folkart engeline takıldı.

Geçtiğimiz ay destek amacıyla 6 İzmir kulübüyle birlikte Karşıyaka'ya da forma reklamı veren Folkart Yapı'nın konuyla ilgili sözleşmeye, "2017-18 futbol sezonunda kulüp formasında, başka bir inşaat firmasının reklamı yer alamaz" maddesini koydurduğu bildirildi.Anlaşma sonucu Folkart'tan 250 bin TL artı KDV ödemesi alan Karşıyaka, sözleşmeye aykırı hareket ederse, bu parayı tazminatıyla birlikte geri ödemek durumunda kalacak.

Futbol şubesi başkanı Şevket Pehlivan'la birlikte Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ı ziyaret edeceklerini belirten Başkan Mutlu Altuğ, "Orta yolu bulacağımıza inanıyorum. Ayrıca HB Pehlivanoğlu İnşaat'la yaptığımız reklam anlaşması, forma dışında birçok alanı da kapsıyor" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar, İzmir Fuarı’nda çocuklarla buluşacak
Sonraki Haber Karşıyaka Menemen'de kaybetti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?