ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka’nın Filizleri Muzaffer İzgü Anaokulu açılıyor

Karşıyaka’nın Filizleri Muzaffer İzgü Anaokulu açılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’nın Filizleri Muzaffer İzgü Anaokulu açılıyor

Okul öncesi eğitime önemli yatırımlar yapan Karşıyaka Belediyesi, kente bir anaokulu daha kazandırdı. Mustafa Kemal Mahallesi’nde inşa edilen ‘Karşıyaka’nın Filizleri Muzaffer İzgü Anaokulu’ 8 Kasım’da törenle hizmete açılacak.

Karşıyakalı çocukları çağdaş ve sağlıklı ortamlarda geleceğe hazırlamak için çalışan Karşıyaka Belediyesi, 6. okul öncesi eğitim kurumunun yapımını tamamladı. Mustafa Kemal Mahallesi’nde inşa edilen tesise, “Karşıyaka’nın Filizleri Muzaffer İzgü Anaokulu” adı verildi. 624 metrekare kullanım alanına sahip olan iki katlı binada 60 öğrenci kapasiteli 3 sınıf oluşturuldu. Uyku odaları, çok amaçlı salon, mutfak, yemekhane, öğretmen ve yönetici odalarının da bulunduğu okulun bahçesine çocuk parkı yapıldı.

Anaokulunu 8 Kasım Çarşamba günü saat 16.00’da törenle hizmete açacaklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyakamıza ve çocuklarımıza çağdaş bir anaokulu daha kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mustafa Kemal Mahallemizde inşa ettiğimiz bu okulda, 26 Ağustos’ta yitirdiğimiz çok değerli yazar Muzaffer İzgü’nün adını da ölümsüzleştiriyoruz. İzgü’nün adı ve eserleri, Karşıyaka’nın Filizleri ile daima yaşayacak, gelecek nesillere taşınacaktır” dedi.

2014 yılından bu yana Ahmet Piriştina, Karşıyaka’nın Filizleri ve Kardelenler anaokullarını açan; iki kültür merkezinde de oyun odalarıyla yarım gün hizmet sunan Karşıyaka Belediyesi, Karşıyaka’nın Filizleri Muzaffer İzgü Anaokulu ile birlikte okul öncesi eğitim kurumlarının sayısını 6’ya çıkardı. Mavişehir’de yapımı süren 7’nci anaokulu ise 2018 yılı içerisinde hizmete açılacak. Bu yeni eğitim yuvası da toplam bin 450 metrekare kullanım alanı ve 8 kreş odasıyla Karşıyakalı çocuklara hizmet verecek.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Rehber Öğretmenler Toplantısı yapıldı
Sonraki Haber Hanefi Yeter'in sergisi Selçuk Yaşar Sanat Galerisi’nde...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?