ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'nın Filizleri 2 yaşında

Karşıyaka'nın Filizleri 2 yaşında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın Filizleri 2 yaşında

Karşıyaka Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs sağlamak için başlattığı Karşıyaka’nın Filizleri Projesi’nde destek verilen öğrenci sayısı 500’e ulaştı. İkinci yılını kutlayan projede, 500’üncü Filiz’i, Çocuk Kulübü’nün minik öğrencileri -harçlıklarını biriktirerek- okutacak. Başkan Akpınar “Projeye verilen en anlamlı destek için çocuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Karşıyaka Belediyesi tarafından başlatılan ve kısa sürede Türkiye'nin en önemli projelerinden biri olan Karşıyaka'nın Filizleri Projesi ikinci yaşını anlamlı bir törenle kutladı. Başta apartmanlar ve siteler olmak üzere, taksi ve dolmuş şoförleri, sivil toplum kuruluşları, esnaflar, muhtarlar, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve duyarlı vatandaşlardan sağlanan destekle burs verilen öğrenci sayısı 500’e ulaşırken, projeye en anlamlı katkı Karşıyakalı çocuklardan geldi. Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübü’nün minik üyeleri, harçlıklarından biriktirecekleri para ile 500’üncü Filiz’e, bir yıl boyunca burs verecek.

Karşıyakalı minik öğrencilerin, eğitim yaşamında maddi sıkıntı yaşayan üniversiteliler için sergiledikleri bu tavır, aileleri ve belediye tarafından da memnuniyetle karşılandı. Çocuk Kulübü'nü ziyaret eden Başkan Akpınar, hem Filizler'in 2. yılını kutladı hem de duyarlılıklarından dolayı çocukları tebrik etti. Törene, meclis üyeleri, muhtarlar ve aileler de katıldı. Çocuk Kulübü'nün girişine 'Karşıyaka Çocuk Kulübü Bir Üniversiteliye Burs Veriyor' plaketi asıldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Belediyelerin görevi sadece yol ve kaldırım yapmak değildir. Bizim en önemli projemiz, -toplumsal dayanışma ile- ihtiyaç sahibi üniversitelilere burs vermektir. Ve bugün, bu projenin en anlamlı gününü yaşıyoruz. Bu kenti çocuklarla ve gençlerle yönetme kararımda ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gördüm. Bu örnek davranışta bulunan Çocuk Kulübü üyelerimize helal olsun. Hepsinin alnından öpüyorum ve ailelerini kutluyorum. Bu duyarlılıkla geleceğe daha emin adımlarla yürüyoruz. ‘Ben Karşıyakalıyım' diyen herkes bu duvara bir tuğla koymalı" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'yı eksikler düşündürüyor...
Sonraki Haber Hemşehri dernekleri Bornova’da buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?