ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyaka'nın eski asbaşkanı şirketlerini holdingde topladı

Karşıyaka'nın eski asbaşkanı şirketlerini holdingde topladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın eski asbaşkanı şirketlerini holdingde topladı

Karşıyaka Spor Kulübü'nün geçmiş dönem asbaşkanlarından Mustafa Karabağlı, kendisinin sahibi olduğu ve ortaklıkları bulunan tüm şirketlerini kurduğu holding çatısı altında topladı.

Otomobil, enerji ve inşaat alanlarında devam eden milyarlarca liralık yatırım yapan sanayici ve iş insanı Mustafa Karabağlı, sermayesinin yüzde 100’ü kendisine ait olan 20’den fazla şirket ile çoğunluk hisselerine sahip olduğu beş şirketi, kurucusu olduğu Karabağlı Holding çatısı altında birleştirdi.

Mustafa Karabağlı, ESİAD (Ege Sanayici ve İşinsanları Derneği) ve TUSIAD (Türkiye Sanayici ve İş İnsanları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam ederken, EBSO (Ege Bölgesi Sanayi Odası)'da Meclis Üyesive EBSO Elektrik Bileşenleri ve Ölçme Cihazları Sanayi Komitesi Başkanı.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Basatemür eski oyuncularından seçti...
Sonraki Haber Karşıyaka Justin Alston transferini açıkladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?