ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka'nın en güzel balkon ve bahçeleri 16.kez seçiliyor

Karşıyaka'nın en güzel balkon ve bahçeleri 16.kez seçiliyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın en güzel balkon ve bahçeleri 16.kez seçiliyor

Karşıyaka Belediyesi, geleneksel hale getirdiği En Güzel Balkon-Bahçe Yarışması'nı bu yıl 16. kez düzenleyecek. Vatandaşları, çevrelerini korumaya teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışmada, Karşıyaka’nın en estetik, renkli ve yaratıcı balkon ile bahçeleri belirlenecek. Katılım başvuruları 30 Mayıs’a kadar devam edecek.

Kent yaşamında yeşil dokunun önemine dikkat çekmek adına bu yıl 16’ncı kez  ‘En Güzel Balkon - Bahçe Yarışması’ düzenleyen Karşıyaka Belediyesi, başvuruları kabul etmeye başladı. Yarışma; ‘Balkon’, ‘Müstakil Bahçe’ ve ‘Apartman-Site Bahçesi’ olmak üzere, üç farklı kategoride gerçekleştirilecek. Balkon ve bahçelerinin güzelliğini ödülle taçlandırmak isteyen Karşıyakalılar, 30 Mayıs’a kadar Karşıyaka Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’ne başvuruda bulunabilecek.

Peyzaj Mimarları Odası, Ege Üniversitesi ve Karşıyaka Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkililerinden oluşan jüri, yapacağı ziyaretlerle başvuruları tek tek inceleyecek. Değerlendirmeler sonucunda, puanlama sistemiyle her kategoride ilk 3’e girenler belirlenecek. Kazananlar, 10 Haziran Cumartesi günü Mavibahçe AVM’de törenle açıklanacak. Dereceye girenlere plaket ve çeşitli hediyeler verilecek. Yarışmaya ilişkin 399 40 24 numaralı telefondan da detaylı bilgi alınabilecek.

Geleneksel hale gelen yarışmanın bu yıl da büyük ilgi göreceğine inandığını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Kentler hızla beton yığını haline gelirken, biz yeşilimizi korumak, çevremizi çiçeklerle güzelleştirmek için vatandaşlarımızla el ele, kol kola çalışıyoruz. Kendi balkonunu, bahçesini güzelleştiren herkes aslında Karşıyakamızı da süslüyor, renklendiriyor. Bu anlamlı çabaları ödüllendirmek ve örnek olmasını sağlamak adına açtığımız yarışmaya başvuruları bekliyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 22. İzmir Kitap Fuarı ziyaretçi rekoru kırdı
Sonraki Haber İzmirli kızlar jüriyi zorladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?