ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'nın çiçek kokulu festivali başladı

Karşıyaka'nın çiçek kokulu festivali başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın çiçek kokulu festivali başladı

Karşıyaka Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği, bu yıl 15.si düzenlenen Karşıyaka Çiçek Festivali, Bostanlı Pazaryeri’nde başladı.

Karşıyaka Belediyesi’nin, kentte yaşayan vatandaşları doğanın sunduğu zengin güzelliklerle buluşturmak adına bu yıl 15.sini düzenlediği Karşıyaka Çiçek Festivali, Bostanlı Pazaryeri’nde başladı. Festivalin renkli açılış programı sabaha karşı Hakkari Çukurca’dan gelen acı haber sebebiyle iptal edilirken, festival çerçevesinde düzenlenecek konserler de yine aynı sebeple iptal edildi.

Her yıl Karşıyakalıları doğanın sunduğu zengin bitki örtüsünün binlerce çeşidiyle bir araya getiren Karşıyaka Çiçek Festivali 16 Mayıs tarihine kadar Bostanlı Pazaryeri’nde ziyaretçilerini ağırlayacak. Festival alanına gelen Karşıyakalılar, saksı bitkilerinden ağaçlara, meyve ve sebze tohumlarından bahçe aksesuarlarına kadar binlerce ürüne erişme ve yaşam alanlarını doğanın güzellikleriyle süsleme imkanı bulacak.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Saatler Kaf Kaf'ın aleyhine işliyor...
Sonraki Haber Atila Sertel: “Katı atık tesisi, Karşıyaka’ya zarar vermez”

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?