ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'nın çalışkan SGK müdürü Yatağan'a atandı

Karşıyaka'nın çalışkan SGK müdürü Yatağan'a atandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın çalışkan SGK müdürü Yatağan'a atandı

Karşıyaka SGK (Sosyal Güvenlik Kurumu) Şube Müdür vekili Aysel Demirelli Muğla Yatağan Şube Müdürlüğü’ne atandı.

2011 yılından beri Karşıyaka SGK Şube Müdür vekilliği  görevini sürdüren Aysel Demirelli, SGK müdürlüğünün geniş alanda hizmet vermesi için yaptığı çalışmalar, personelinin motivasyonu için yaptığı etkinlikler ile tanındı.

Demirelli’nin SGK borçlarının yapılandırmasında borçlular ile kurduğu iletişimde büyük ölçüde başarı sağladığı, SGK’ lilerin sorunlarını çözmede kurumda kurduğu iyi bir ekip çalışması ile de adından sıkça söz ettirdi.

Karşıyaka’da çalışkan ve sevilen müdürler arasında önemli yeri olan Demirelli’nin, Karşıyaka’dan ayrılma haberi kurum personeli ve Karşıyakalılar tarafından üzüntü ile karşılandı.

Karşıyaka SGK Müdür vekilliği görevini yürüten evli ve bir çocuk annesi olan Aysel Demirelli, kurumun müdürlük sınavında başarılı olunca Muğla Yatağan SGK Müdürlüğü’ne atandığı öğrenildi.

Haber ve Fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın Paris baskını
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi personeline işaret dili kursu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?