ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'nın cadde ve sokakları ışıl ışıl

Karşıyaka'nın cadde ve sokakları ışıl ışıl

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın cadde ve sokakları ışıl ışıl

2014 yılına veda etmeye hazırlanan Karşıyaka’da cadde ve sokaklar yılbaşı gecesi için süslendi. Kentin merkezi noktaları rengârenk ışıklar ve süslerle donatıldı. Tüm Karşıyaka’yı yeni yıl heyecanı sardı.

Karşıyaka Belediyesi, kentin en yoğun bölgelerinde yaptığı süsleme ve ışıklandırma çalışmalarıyla yeni yıl heyecanını sokaklara taşıdı. Belediye hizmet binasının önünü ışıklandıran ve yapay çam ağacı yerleştiren belediye ekipleri, Karşıyaka Çarşı’yı da baştan sona süsleyerek ışıl ışıl bir görünüme kavuşturdu. Bostanlı Balıkçı Parkı bölgesini de kapsayan çalışmalar çerçevesinde, ağaçlar ve direkler ışıklarla donatıldı. Kırmızı- gümüş renkli toplar ve ışıklı motiflerden oluşan yılbaşı süsleri de yeni yıl öncesi heyecan yarattı.

Süslemeler için 500 bin LED ampul, 7 bin metre LED hortum, 100’e yakın LED perde ve 5 bine yakın da salkım kozalak, simli fiyonk, renkli toplar, direk süsleri, yıldız ve kar taneleri kullanıldı. Kentin en işlek cadde ve sokaklarında akşam saatleriyle birlikte ortaya çıkan renkli manzara, Karşıyakalıların da büyük beğenisini kazandı. Vatandaşların talebi üzerine yeni yıl süslemelerinin Ocak ayı sonuna kadar toplanmayacağı belirtildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Yeni yıl coşkusunu sokaklarımıza taşıyarak vatandaşlarımızın tatlı heyecanına ortak olmak istedik. 2015’e dair Karşıyakamız için çok güzel hayallerimiz, umutlarımız var. Yeni yıl, bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimiz bir sene olacak. 2015’in hepimiz için aydınlık bir yıl olmasını; sağlık, mutluluk, başarı, şans ve barış getirmesini diliyorum” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf Bolu'dan 1 puan ile dönüyor
Sonraki Haber İzmir'de yılbaşı gecesine ulaşım ayarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?