ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın borçlu olduğu kişi sayısı 100...

Karşıyaka'nın borçlu olduğu kişi sayısı 100...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın borçlu olduğu kişi sayısı 100...

4 Sezondur devam eden transfer yasağını, ara transfer döneminde alacağı Türkiye Futbol Federasyonu kanalıyla kesinleşmiş eski futbolcu ve teknik adamlarına muvafakatname imzalatıp kaldırmak için seferberlik ilan eden Karşıyaka'nın borçlu olduğu isim sayısı arttı.

Listeye ilk etapta hesap edilmeyen masör, malzemeci ve kulüp çalışanları da eklenince Kaf-Kaf'ın federasyonda borçlu olduğu alacaklı sayısı 100'e çıktı.

Toplam 19 milyon TL civarında kesinleşmiş transfer yasağı borcu bulunan kulüpten 7-8 yıldır alacaklarını tahsil etmeyi bekleyen bazı futbolcuların tek dönemliğine muvafakatname vermeye yanaşmadığı, yeşil-kırmızılıların, "Transfer yasağını kaldırıp lig atlayınca gelirimiz artar. Alacağınızı daha kısa sürede tahsil edersiniz" diyerek oyuncuları ikna etmek için çaba harcadığı öğrenildi. Kaf-Kaf, transferi açtığı takdirde kadroya dahil edilecek futbolcular konusunda da araştırma halinde. İlk yarıyı Play-Off hattında 4'üncü sırada tamamlayan Karşıyaka, Antalya kampını sürdürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sağlıklı Yaş Alma Merkezi şarkılarla açıldı
Sonraki Haber Pınar Karşıyakalı oyuncular öğrencilerle bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?