ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'nın 3 Mahallesinde sular kesik!..

Karşıyaka'nın 3 Mahallesinde sular kesik!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın 3 Mahallesinde sular kesik!..

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Tatilini evde geçiren Karşıyaka'nın 3 mahallesinde oturan ev hanımlarına İZSU yine sürpriz yaptı ve sular kesildi...

Karşıyaka'nın Bahçelievler, Zübeyde Hanım ve Bostanlı Mahallelerinde günün erken saatlerinde branşman ve sayaç arızası gerekçeleriyle sular 2 saat kesileceği resmi web sitesinden duyurulduy.
Bahçelievler Mahallesinde 09.20-11.20 arasında yaklaşık 2 saat, Cevdet Bilsay Caddesi ile Zübeyde Hanımö Caddesi arasındaki sayaç arızası nedeniyle su kesildi. 
Donanmacı Mahallesi'nde ise saat 10.45- 11.45 arasında yaklaşık 1 saat suların Ulvi Başman Sokaktaki branşman arızası nedeniyle Yapı Kredi önündeki sayaç kapatıldığı belirtildi.  
Bostanlı'da da sık sık meydana gelen arızalara bir yenisi daha eklendi. Saat 10.55 ile 12.55 arasında Cengiz Kocatoros Sokağındaki branşman arızası nedeniyle sayacın kapatıldığı açıklandı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı'da Cumhuriyet Bayramı etkinliklerle kutlandı
Sonraki Haber Bostanlı'da bu kez doğalgaz çalışması boru patlattı, sular kesildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?