ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın 10 borç dosyası kaldı

Karşıyaka'nın 10 borç dosyası kaldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın 10 borç dosyası kaldı

Transfer yasağını geçici olarak kaldırabilmek için zamanla yarışan Karşıyaka'da çözülmeye çalışılan 10 borç dosyasının kaldığı öğrenildi.

Yönetimin alacaklarının yüzde 25'i karşılığı tek dönemliğine muvafakatname vermeleri veya alacaklarının yüzde 50'sinin ödenmesi koşuluyla kulüple borç dosyalarını tamamen kapatmaları tekliflerini kabul etmeyen eski futbolcu ve antrenörlerin bazılarına nakit ödemeler devam ediyor. Başkan Turgay Büyükkarcı, kulübün federasyon gelirleri kanalıyla paralarını almayı bekleyen eski futbolculara da bir miktar nakit ve şahsi çekini teklif ediyor. Yeşil-kırmızılılar, yarın akşama kadar kalan futbolcuları ikna ederek transfer yasağını kaldırarak 8 yeni transfere lisans çıkarmayı hedefliyor. Yasak açılamazsa yeni futbolcular forma giyemeyecek. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Oryantiringcileri Uluslararası kampa katıldı
Sonraki Haber Ufuk Sarıca'nın oğlu Efe Karşıyaka'nın pilot takımında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?