ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor Oryantiringcileri Uluslararası kampa katıldı

Bostanlıspor Oryantiringcileri Uluslararası kampa katıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor Oryantiringcileri Uluslararası kampa katıldı

Bostanlısporlu oryantiringciler, Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Demirci’de düzenlenen “Uluslararası Oryantiring Eğitim Çalışması ve kampı”na katıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti HİS Federasyonu’nun daveti, Türkiye Oryantiring Federasyonunun onayı ile KKTC sporcuları ile birlikte Uluslararası Oryantiring Kampına katılan Bostanlıspor’un gelecek vaat eden oryantiringcileri, kampın çok verimli geçtiğini ve bunun da Türkiye Şampiyonalarındaki derecelerine yansıyacağını söyledi.
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, yakın arkadaşı olan KKTC HİS Federasyonu Başkanı Hasan Senin’in Manisa’nın Demirci ilçesinde yapılacak Uluslararası kampa KKTC adına 3 Bostanlıspor sporcusunu davet ettiğini ifade ederek, “KKTC’nin en başarılı spor federasyonlarından biri olan ve oryantiring branşını da içine alan HİS Federasyonunun Başkanı Hasan Senin’in önerisi bizi son derece mutlu etti. Hasan başkan bizim kontenjanımızdan Bostanlısporlu 3 sporcu götürebiliriz teklifiyle onere olduk. Uzun zamandır projemiz olan KKTC HİS Federasyonu-Bostanlıspor işbirliğine böylelikle ilk adımı atacaktık. Türkiye Oryantiring Federasyonu’ndan da izin alarak 3 sporcumuzu KKTC kafilesine dâhil ettik. Sporcularımız son derece yararlı bir kamp olduğunu belirttiler. Hasan başkan ve Demirci kafilesinde yönetici olan Menteş Pınardan’a çok teşekkür ederiz”
Erboy, KKTC HİS Federasyonu Başkanı Hasan Senin ile en yakın zamanda bir araya gelerek, işbirliği konularını görüşeceklerini ve bu konuda protokol yapacaklarını da ifade ederek, “KKTC ile ikili karşılaşmalar yapmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Batur: Barışa giden yol Atatürk’e ve Cumhuriyete sahip çıkmaktan geçiyor
Sonraki Haber Karşıyaka'nın 10 borç dosyası kaldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?